Det rika inre livet gör fisken väldigt mottaglig för andras känslor och åsikter !!! ...

Den empatiska sidan för fisken till en bra vän och trogen älskare. Tyvärr kan det ibland slå över till ett självutplånande beteende. Fisken kan ibland vara så känslig för andra vilja att anpassningsbarheten går överstyr.

Fisken är något av en dubbelnatur. Den andra sidan är undanflyende och svårfångad.

Fisken drar sig gärna bort från andra både fysiskt och psykiskt.

Kanske är viljan att fly ett resultat av fiskens medfödda empati. Att känna starkt med andra och att vara i nära kontakt med sina egna känslor gör att fisken ofta blir sårad.

En fisk som hamnar i en dålig relation riskerar att bli manipulerad och lurad. En vänlig och kärleksfull partner kommer dock att få mycket tillbaka av en fisk. Vänlighet, kärleksfullhet och empati är mycket positiva egenskaper i en bra relation.

Sammanfattningsvis är fiskarna det mest idealistiska, poetiska, konstnärliga och romantiska av alla stjärntecken.

Fisken är en mångbottnad drömmare och hopplös romantiker.

En fisk som hittar något eller någon att förlora sig i gör det gärna totalt. De har stort behov av att känna kärlek och uppskattning samtidigt som de har mycket av samma vara att ge.

Den som får en fisk som kärlekspartner har gjort ett bra val. Tänk bara på att vara försiktig. Den sköra fisken kan bli utnyttjad för sina positiva egenskapers skull.

😉 Var hittar du Fisken ?! 😉

Fiskar går att finna i alla yrken med en konstnärlig sida.

De kan också välja yrken som har med omvårdnad att göra då de gärna vill få utlopp för sin empati.

Den drömmande, intuitiva sidan gör att en del fiskar blir bra medium.

Ockultism har en stark lockelse för fiskar som gärna ger säg hän till saker de tror på.

Rockgruppen "Nirvanas" numera avlidne sångare Kurt Cobain är en bra representant för stjärntecknet. Han var en ideologisk drömmare med dragenhet till verklighetsflykt. Cobain är också ett exempel på vad som kan hända med en fisk när det går som sämst.

http://www.xn--stjrntecken-n8a.se/fiskarna