Jag var ju inte säker på att Ta mig dit Den 10 Augusti i o med min Mens och Orkanblåsten ute . Jag satt på Fb å Pratade med några Kottar å ba Nää nuuu Går jag Ut å Fixar denna Skiten en Gång för alla. Dom önskade mig Lycka till å Blabla det Uppskattas !!! ...

Jag tog på Mig nya Leggingsen med Camouflage, och Linne, å nya Skorna, å nya Bhn. Kände mig Sexig typ. Jag började med att Gå till Willys för att köpa Trosor och Bindor till min Mens liksom. Blev lite annat Oxå som man kan Se i annat Inlägg. Blev man Gick dit på Grund av Blåsten å Punkan i min Cykel så Tog la nån Minut extra men Vad gör det när man Hade gott om Tid. På vägen Dit så såg Jag avslitna Trädgrenar typ som Låg mitt i Vägen på Parkeringen så Tänkte det Blite inte Kul för Bilisterna som ska Köra där. Jag klarade mig utan att Få nåt i Skallen men mitt Linne höll på Blåsa av vid Axlarna så Jag fick Hålla i Den lite. Tur man hade Bh !!! ...

Jag gick Hem för att Ta på Trosorna och Bindan å Blev lite Svettig å Irriterad å så. Trosorna var ju inte så Sexiga då men fick Ta det som Fanns i Affären. 60 spänn för 2 par fula Trosor. Bindorna var för Natten så mest Suguppförmåga så Perfekt å så. Jag satte i Gång Kranen å Drack massa å Skurade mina Tassar å Tog en Karamell för att få Bättre smak i Käfta. Den halstablettsaken Smälte bort i Truta på några Minuter tyvärr. Den råkade flyga ur Truta i Blåsten vid Parkeringen hehee. Jag hade tänkt Suga på skiten tills jag Kom fram till Banken då men men Life sucks !!! ...