När jag kom Fram till Swedbank så la Jag märke Till ett Grönt skynke typ längs Hela jädra Fasaden. Tur dom inte Stängt i Gen hela Skiten typ hmm Då hade Jag lackat ur Rejält. Ja vem vet Vad dom Hittar på här i Kungälv med alla Byggprojekt här å Var. Många butiker är ju Stängda på Västra Gatan så Inget är sig Likt. Jag tryckte på dendära Mojängen så Dörren öppnades å Det är så Gött med en sån Knapp för Mig som Lider av Bacillskräck. En sån Mojäng vill jag ha i Trapphuset här men men Lär väl inte Ske på Grund av Snåljåpar !!! ...

Jag kom la in i Banken runt 11 så en Timme efter Öppningen. Jag hade velat Komma in vid 10 Exakt för att Slippa alla Folk. Allt såg sig Likt ut Där inne sen man Var där i Mars för att Fixa Idkortet. Jag gick med Bestämda steg typ mot Apparaten med Turlapp å Då fick jag Ta med Fingret mot Den men Det kändes ok Trotts min Bacillskräck. Jag hade Nummer 29. Jag tittade uppåt för att se Vilket nummer Där var å Det var 25 åå Såå segt tänkte Jag då. En kvinna å hennes Gubbe kom från ett " Bås " där å Hon var helt Uppjagad å typ sa " ÅÅ det Trodde jag inte att Det var så Möe ". Hon hade nog Fått lite Glädjande nyheter av Bankmannen å det är ju Gött !!! ...

Jag ville inte Sätta mig Ner på Bänkarna där inne Fast jag Borde det för att Vila benen å Blabla. Jag gillar inte att Stå upp för Länge. Jag stod på ett Ställe några Minuter å sen Flyttade mig å Bblabla å Nummret var 25 än å Det tog en Jävla tid Kändes så. Kom in Folk å Jag stod vid Ingången så Kände mig lite i Vägen. Spankulerade till Andra Sidan där till en Trappa. Efter några Minuter kom en ung Kille in med en Plastbytta typ å Han kom mot där Jag var typ. Jag stirrade på Plastbyttan som var genomskinlig Tänkte va Fan är Där å Första sekunden så Såg det ut som Godis. När han kom närmre så Såg jag Det var Mynt. Han verkade lite Förvirrad å Gick mot Ett hörne där men Ingen kom Dit till Han. Fatta inte Varför inte bara Ta en Nummerlapp å Vänta in sin Tur som alla Andra jävla Kottar. Han gick ut å Stod där Utanför några Sekunder sen Stack han typ hehe. Finns ju en Bank mitt Emot där SEB !!! ...

Jag stod vid Trappan tills Min tur var Kommen då och mitt Emot så Stod en " Kineskvinna " ( lr Vad man ska Säga ) och Hon var bra Tapper å Orkade stå upp rätt Länge innan Hon till Slut satte Sig på en Träbänkgrej vid Fönstret !!! ...